top of page
  • Writer's pictureSamuli Korhonen

Tästä se alkaa, tervetuloa mukaan matkalle

Ostimme siniset puvut ja kävimme valokuvissa. Perustimme nimittäin uutta. Miehet eivät ole alalla uusia, mutta tekeminen on. Teemme avainhenkilöiden (johtajat, asiantuntijat, päälliköt) headhuntingia ja avointa hakua. JP Annalalla on 25 vuoden kokemus alalta ja psykologin koulutus, Heikki Tiihonen on vakuutusalan kokenut konkari ja sieltä luonut hyvän insightin yritysmaailmaan. Samuli Korhosella on yli parikymmentävuotinen ura esimiehenä, kymmenkunta vuotta toimarina ja viitisentoista vuotta myyntiä ja markkinointia. Voit tutustua meihin YHTEYS -sivulla lisää.


Tahtomme on tuoda avainhenkilörekrytointiin mukaan aidot kohtaamiset ihmiseltä ihmiselle. Me osaamme keskustella yritysten tilanteesta ja tarpeista yli toimialarajojen. Osaamme olla kohteliaita, mutta mielistelijöitä emme ole. Kandidaattien suuntaan haluamme luoda vahvan yhteyden. Olemme tavoitettavissa ja käymme läpi tarinanne huolellisesti syventyen. Emme halua missata täydellisiä pareja (yritys – johtaja/asiantuntija) vain siksi, ettemme tehneet työtämme kunnolla. Jos olet kauttamme hakenut, olemme sinulle myös asiallisen palautteen velkaa. Kaikissa tapauksissa.


Tässä on vielä monta taustatöihin liittyvää hommaa vielä kesken. Kuuluisat "pari vartin hommaa". Jos luet tätä, niin verkkosivut saatiin jo siis auki. Seuraavaksi alamme keräämään listalle mainioita kandidaatteja ja hienoja toimeksiantoja.


Laita somekanavat seurantaan. Linkit löytyvät tuolta alta. Siitä vierestä kannattaa myös liittyä postituslistalle. Saat infoa säännöllisesti (emme spämmää) kuulumisistamme. Hyppää rattaille. Nyt mennään!


Soitellaan!


T: JP, Heikki ja Samuli

152 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page