top of page

Jukka-Pekka Annala

050 444 4455

annala@armstrong.fi

LinkedIn

 

Jukka-Pekka, JP,  vaimolle vain ”pelkkä” amore. Siinä muutama kutsumanimi koko Armstrong-perheen toimarille. Sekaannuksen välttämiseksi valitsimme meiliosoitteeksi annala@armstrong.fi.

Paitsi monta lempinimeä, niin monta ammattiakin tämä ehtiväinen yrittäjäsielu on ehtinyt kokeilla ja toteuttaa: valmentaja, psykologi, kokki, ravintoloitsija, rekrytointikonsultti, sekatyömies raksalla, maalari, jääkiekkoilija. Pisin työsarka (aprillipäivänä 2022 tuli täyteen 25 vuotta) henkilöstöalalla ja rekrytointien parista.

JP:llä on musta vyö virheistä oppimisessa ja ruskea nopeassa toipumisessa. Opinnälkä, nöyryys ja uteliaisuus uutta kohtaan ovat piirteitä, jotka hän tuo joka päivä mukanaan töihin. Maailman muuttaminen parempaan suuntaan ja erityisesti työntekijöiden ammattitaidon arvostaminen ja talentin löytäminen innostaa tätä ”teiskolais-italialaista” ihmettelijää, joka näkee lähes kaikissa tilanteissa mahdollisuuden onnistumiseen. JP on työelämän kokemusasiantuntija ja turhien perinteiden haastaja.
  
Koulutus:
Psykologian maisteri
Tampereen JOKO XX

bottom of page