top of page

Julkaistu

Haku päättyy

Otsikko

Perustiedot

Heading 6

Ei avoimia paikkoja tällä kielivalinnalla.

WHAT'S

YOUR

NEXT?

Me pidämme ihmisistä. Kohtaamme hakijat luottamuksella ja heidän tarinaansa syventyen.

Avoimet paikat

Meidän työmme on parhaimmillaan parasta mitä voi kuvitella. Löydämme yrityksen tarpeisiin juuri sen oikean tekijän, jota he ovat kaivanneet. Sekä yritys ja hakija ovat onnellisia. Asian kääntöpuoli on se, että samalla myös joku muu mahtava osaaja ja valloittava persoona jää paikkaa ilman. Ainakin hetkeksi. Rekrytointiprosessissa hopea ei ole häpeä.

Annetaanko asioille mahdollisuus järjestyä? Ajan mittaan löydämme uusia täydellisiä pareja. Alle on listattu avoimia paikkojamme. Katso, sopivatko nämä sinulle. Jos tällä hetkellä emme hae osaamistasi vastaavaa tehtävää, voit laittaa meille myös avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä, kun sopiva paikka aukeaa. Olethan rohkeasti yhteydessä.

Avoin hakemus

Kaikki toimeksiantomme eivät ole julkisia. Jos harkitset tehtävän vaihtoa ja olet osaava johtaja tai asiantuntija, jätä hakemus ja cv:si. Jos tällä hetkellä emme hae osaamistasi vastaavaa tehtävää, tee samoin. Tietojesi jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta antaa meille mahdollisuuden ottaa sinuun yhteyttä, kun sopiva paikka aukeaa. Pidämme tiedoistasi luottamuksella hyvää huolta.

WHAT'S YOUR NEXT?

Me pidämme ihmisistä. Kohtaamme hakijat luottamuksella ja heidän tarinaansa syventyen.

bottom of page