top of page
WHAT'S YOUR NEXT?

Keskustelemme liiketoiminnastanne asiantuntevasti yli toimialarajojen. Työnhakijoihin luomme vahvan yhteyden.

WHAT'S

YOUR

NEXT?

Keskustelemme liiketoiminnastanne asiantuntevasti yli toimialarajojen. Työnhakijoihin luomme vahvan yhteyden.

Saammeko esittäytyä?

Jukka-Pekka Annalalla on neljännesvuosisadan ansiokas kokemus suorahauista. Hän on saattanut oikeat henkilöt oikeille paikoille lukuisissa projekteissa sekä liike-elämän, että urheilujärjestöjen puolella. JP:llä on myös kokemusta kansainvälisen henkilöstöyrityksen johtamisesta, joten hänen verkostonsa ulottuvat ulkomaita myöten.

Heikki Tiihosen taustat puolestaan ovat vakuutusyhtiömaailmassa ja ennen kaikkea niiden johtamisessa. Tämän kokemuksen kautta Heikillä on erittäin laaja sisäpiirin näkemys suomalaisesta yritysmaailmasta.

Samuli Korhosella on yli kaksikymmentävuotinen esimieskokemus palvelualan, asiantuntija-alan ja tuotantoalan johtamisesta. Lisäksi Samulilla on pitkä toimitusjohtajakokemus yritysten johtamisesta sekä laajat verkostot yritysmaailmasta.

Torsten Kolehmaisen taustassa yhdistyvät pk-yritysten toimitusjohtajuus sekä pitkä ura henkilöstö- ja talousjohdon tehtävissä. Myös Torstenin osaamiseen lisämausteen tuo kokemus monista kansainvälisistä tehtävistä.

Ota yhteyttä kehen vain. Yksi meistä voi olla yhteyshenkilösi, mutta toimeksiannot teemme usein yhdessä kaikkien osaamista ja taustaa hyödyntäen. Yhdessä olemme enemmän. Tässä tapauksessa yli sata vuotta yritysjohtamisen kokemusta.

bottom of page