top of page
  • Writer's pictureJukka-Pekka Annala

Rekrytointitoimisto muuttaa Tampereen Energian tiloihin keskelle TammerkoskeaArmstrong Groupin pääkonttori ja yksi sen avainyrityksistä, Armstrong Next Oy, muuttavat Tampereen Energian omistamaan kiinteistöön Valssipadonraitilla. Erikoisen tilanteesta tekee sen, että vuonna 1932 valmistunut kiinteistö on tunnettu keskiputouksen voimalaitoksena ja on edelleen toimiva vesivoimala. Kiinteistö ja Tammerkosken putous muodostavat monelle tutun Tampereen kansallismaiseman.


Ulkopuolisen toimijan käytössä tila oli aiemmin vain kerran lyhytaikaisesti ja alkuperäisessä kunnossa. Muutos entiseen on huomattava. Henkilöstövuokraukseen ja vaativien asiantuntijatöiden sekä johdon rekrytointeihin keskittyvä liiketoiminta edellytti tilaan isoja muutostöitä. Muutamassa viikossa remontoitu kokonaisuus sisältää sekä avointa toimistotilaa, että useita neuvotteluhuoneita ja pienempiä työskentelytiloja.


Tilaremontti toteutettiin yhteistyössä Tampereen Energian kanssa, huomioiden esimerkiksi vesivoimalan tuottama ääni, sillä kiinteistö sijaitsee käytännössä vesialueen päällä ja alakerrassa hyrräävät vesiturbiinit. Rakennuksella on myös suojelumääräyksiä, joita noudatettiin tarkasti jättämällä ikkunapuitteet niiden mukaisesti ennalleen. Kansallismaisemaan kuuluvan kiinteistön ulkoasun suojelu huomioitiin suunnittelussa asiakasopastuksesta lähtien.


Uniikin tilan vuokraus tuli mahdolliseksi, kun Tampereen Energia on järjestellyt toimitilojaan uudelleen. Yrityksellä on nyt vuokrattavaa tilaa tarjolla myös Ratinan toimipisteessä Voimakadulla.


Armstrong Group toimii koko Suomen laajuisesti ja sillä on useita toimipisteitä eri kaupungeissa, viimeisimpänä toimipiste avattiin Helsinkiin. Uusien tilojen tarve Tampereella lähti Nextin kasvusta ja kyvystä vastat myös IT-alan rekrytointeihin, muiden yritysten avaintoimintojen ja -henkilöiden palvelutarjonnan lisänä.


Koko henkilöstö odotti muuttoa innolla ja osallistui muutokseen tilasuunnittelusta lähtien. Eikä ihme, eihän tämän parempaa sijaintia olekaan. Tilan puitteet ja upea miljöö mahdollistavat entistä mukavamman työympäristön henkilöstölle ja asiakkaille ikimuistoisen käyntikokemuksen”, iloitsee konsernin toimitusjohtaja Jukka-Pekka Annala.


110 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page